GETUIGENISSEN

7x Nederlands kampioen op de sprintnummers

Tot mijn 11de jaar heb ik een vrij normaal leven gehad zoals ieder ander kind, omringd door vrienden en mijn familie. Tijdens deze periode ben ik aanraking gekomen met Jezus, dit gebeurde via een christelijke basisschool, ik kreeg daar te horen wie God was. Mijn leven was prima, totdat mijn moeder kwam met het nieuws, mijn zusje en ik moesten naar Sint Maarten om daar te wonen, daar konden wij een betere toekomst opbouwen.

Dit zorgde ervoor dat mijn wereldje geschud werd, ik was 11 jaar en ik moest mijn vrienden en mijn ouders achterlaten voor een zogenaamde betere toekomst. Samen met mijn zusje kwamen wij te wonen op Sint Maarten, wij trokken in bij een oom en tante, die wij slechts maar één keer hadden gezien. Ik bad tot God of Hij mij kon helpen, ik wilde dolgraag terug naar Nederland, terug naar mijn huis en familie, ik maakte toen op dat moment een beslissing en ik riep uit tot God. God als U mij hier vandaan kunt halen, dan zal ik U dienen. Drie maanden later waren wij niet langer in Sint Maarten. Dit kwam door een zware orkaan die zoveel schade had toegebracht aan het eiland dat de levensomstandigheden verslechterd waren en hierdoor zijn wij via Curaçao teruggegaan naar Nederland.

Ik had God beloofd Hem te gaan dienen, echter terug in Nederland aangekomen veranderde er niets. In tegendeel ik wist niet hoe ik God moest dienen en ik ben verder gegaan met mijn sport, atletiek. Ik werd aardig succesvol en behaalde meerdere overwinningen in Nederland (7x Nederlands kampioen op de sprint nummers) en in het buitenland. Mijn sport en overwinningen maakten mij nog steeds niet gelukkig, ik was erg onzeker en eenzaam.

In mijn persoonlijk leven begon steeds slechter te gaan en jaren later had ik aardig wat schulden opgebouwd en had ik geen vaste woon en verblijfplaats. Ik logeerde tijdelijk bij mijn nicht in Capelle vlakbij de Koperwiek. In januari 2009 was ik samen met mijn zus op weg om boodschappen te doen en onderweg kwam ik mijn neef tegen uit Breda. Het bleek dat hij moest optreden tijdens een muziekavond, ik besloot die avond om daar naartoe te gaan. Aan het eind van die avond was er een oproep en de vraag werd gesteld wie zijn leven wilde geven aan Jezus. Ik reageerde hier op en maakte een keus voor Hem en ik aanvaarde Jezus als mijn Redder en Verlosser.
God begon door mijn leven heen te bewegen en nu niet veel later is alles omgedraaid. God heeft de pijn, eenzaamheid en verdriet weggenomen. Mijn financiën zijn op orde (ik ben schulden vrij) en door Gods genade ben ik in staat geweest om een eigen studio te kopen.

Mijn leven is nu een heel stuk prettiger en ik ben God ontzettend dankbaar dat Hij mij gered heeft. Ik ben God nu aan het dienen en ik weet zeker dat het leven dat ik nu heb zonder God niet mogelijk was geweest.